STICHTING
Reserveren is niet meer noodzakelijk. De concertbijdrage van € 5,00 p.p., kunt u aan de deur contant of per pinbetaling voldoen. Uiteraard kunt u het ook overmaken op bankrekening NL58 ABNA 0130 1083 32, t.n.v. Cultuur Tijdens het Middaguur.     LET OP:   BANKNUMMER GEWIJZIGD !!!
HELAAS ONTVANGEN WIJ NIET ALTIJD TIJDIG HET PROGRAMMA VAN DE UITVOERENDEN, DERHALVE KUNNEN WIJ U NIET ALTIJD UITGEBREID INFORMEREN OVER HET PROGRAMMA, ONZE EXCUSES DAARVOOR.
U kunt ook een abonnement voor een reeks concerten boeken. Klik hier voor informatie.
VERWACHT EERST VOLGENDE CONCERT:
VRIJDAG 19 APRIL 2024 - 12:00 UUR (kerk open vanaf 11:30 uur)
Tarik Kaan Alka, piano
Vrijdag 19 april 2024, Tarik Kaan Alka, piano.                                                                           Tarik Kaan Alkan is geboren in Istanbul (Turkije) op 30 april 2006. Deze jongeman is weer zo’n geweldig talent, dat bij ons komt optreden. Tarik heeft bij talloze wedstrijden eerste prijzen gewonnen, zoals de eerste prijs bij een internationale piano concours in Turkije en in Milaan. In 2019 trad hij als pianist zelfs op in de fameuze Carnegie Hall. In hetzelfde jaar won hij ook nog de eerste prijs bij een  internationale piano wedstrijd in Granada, Spanje. Bij ons speelt hij een prelude en fuga van J.S. Bach, de “Appasionato” van Beethoven, een ballade van Chopin en een sonate van Scriabin. Vrijdag 26 april 2024, Elisabeth Perry, viool en Toru Oyama, piano.                                              Op haar dertiende maakte Elisabeth haar debuut in de Royal Albert Hall, waar zij optrad  samen met Menuhin. In 1991 kwam zij in dienst als concertmeester van het Radio Kamerorkest en in 2013 als eerste concertmeester bij het Radio Filharmonisch Orkest.                         De uit Japan afkomstige pianist Toru Oyama studeerde aanvankelijk literatuur in Tokio en verhuisde vervolgens naar Europa om zich aan pianostudie te wijden eerst in Londen en daarna bij het Utrechts conservatorium. Oyama treedt zowel in Europa als daarbuiten op.      Het duo speelt voor ons de Mozart Viool Sonate K. 526,  de vioolsonate van Faure no. 2 op. 108 en van Ravel de Tzigane.