STICHTING
Vrijdag 25 september 2020 Het sprankelende zuiden Het concert wordt verzorgd door Monique Heidema, cello en André Telderman, piano. Monique Heidema is hoofdvakdocente cello aan het Conservatorium in Amsterdam en vormt al jaren een succesvol muzikaal duo met André Telderman. Deze laatste was werkzaam als docent aan de muziekschool Nieuwe Veste in Breda en is zeer actief als concertpianist en begeleider. Met de titel “Het sprankelende Zuiden“ speelt het gerenommeerde duo pareltjes uit Franrijk en Spanje. Aanrader ! Omdat op 25 september a.s. het corona-virus onverminderd heerst, moet een aantal, ook voor ons, nieuwe spelregels in acht worden genomen. Zo dienen de bezoekers per mail vooraf te reserveren onder opgave van naam en telefoonnummer. Het mailadres is info@waalsekerkbreda.nl. De aanmelding is definitief wanneer tijdig, dit is 12 uur van te voren € 7,50 op rekening NL44 ABNA 0861 9437 08 is bijgeschreven. Dus uiterlijk 24 september 2020. Het openingstijdstip van de Waalse kerk is 11:30 uur, zodat de bezoekers de gelegenheid hebben om gespreid binnen te komen. De concerten zullen niet langer dan één uur duren zonder pauze, n.l. van 12.00 uur tot 13.00 uur Voor ieder concert wordt een toegangsprijs gevraagd van € 7,50 per persoon inclusief een kop koffie, thee of fris.  Het vragen van een toegangsprijs is tijdens het corona-tijdperk noodzakelijk omdat niet meer dan vijftig bezoekers per concert aanwezig kunnen zijn, waarbij de geldende corona-maatregelen (onder meer een onderlinge afstand van 1,5 meter tussen de bezoekers) in het kerkgebouw volledig in acht moet worden genomen. . Dit geldt ook voor alle volgende concerten, zolang de Covid-19-regels van toepassing zijn.
EERST VOLGENDE CONCERT:
VRIJDAG 25 SEPTEMBER 2020 - 12:00 UUR (kerk open vanaf 11:30 uur)
Monique Heidema - Cello & André Telderman - piano
Vrijdag 2 oktober 2020 Spaans Duo Dit concert wordt verzorgd door het Meraki Duo, bestaande uit Blanca Sanchez op viool en Sergio Sanchez met klarinet. Het getalenteerde tweetal geboren in Salamanca, Spanje verzorgt een fraai concert met composities van J.Pleyel, G.Jacob, J.Grigg, W.A.Mozart en R. Clarke. Beide musici behaalden op verschillende Conservatoria onlangs het Master-diploma namelijk in Amsterdam en Utrecht. Omdat op 2 oktober a.s. het corona-virus onverminderd heerst, moet een aantal, ook voor ons, nieuwe spelregels in acht worden genomen. Zo dienen de bezoekers per mail vooraf te reserveren onder opgave van naam en telefoonnummer. Het mailadres is info@waalsekerkbreda.nl. De aanmelding is definitief wanneer tijdig, dit is 12 uur van te voren € 7,50 op rekening NL44 ABNA 0861 9437 08 is bijgeschreven. Dus uiterlijk 1 oktober 2020. Het openingstijdstip van de Waalse kerk is 11:30 uur, zodat de bezoekers de gelegenheid hebben om gespreid binnen te komen. De concerten zullen niet langer dan één uur duren zonder pauze, n.l. van 12.00 uur tot 13.00 uur Voor ieder concert wordt een toegangsprijs gevraagd van € 7,50 per persoon inclusief een kop koffie, thee of fris.  Het vragen van een toegangsprijs is tijdens het corona-tijdperk noodzakelijk omdat niet meer dan vijftig bezoekers per concert aanwezig kunnen zijn, waarbij de geldende corona-maatregelen (onder meer een onderlinge afstand van 1,5 meter tussen de bezoekers) in het kerkgebouw volledig in acht moet worden genomen. . Dit geldt ook voor alle volgende concerten, zolang de Covid-19-regels van toepassing zijn.
Vrijdag 9 oktober 2020 Opera muziek Dit concert wordt verzorgd door Marliek Haandrikman, sopraan, Emilie Wijers, mezzo-sopraan en Hans van Beelen, piano. Het trio brengt een scala aan componisten zoals: Puccini, Bellini, Donizetti, Monteverdi, Offenbach, Faust en Bizet. Opera staat centraal in dit bijzondere concert waar de echte liefhebber veel voldoening aan zal beleven. Aanrader ! Omdat op 9 oktober a.s. het corona-virus onverminderd heerst, moet een aantal, ook voor ons, nieuwe spelregels in acht worden genomen. Zo dienen de bezoekers per mail vooraf te reserveren onder opgave van naam en telefoonnummer. Het mailadres is info@waalsekerkbreda.nl. De aanmelding is definitief wanneer tijdig, dit is 12 uur van te voren € 7,50 op rekening NL44 ABNA 0861 9437 08 is bijgeschreven. Dus uiterlijk 8 oktober 2020. Het openingstijdstip van de Waalse kerk is 11:30 uur, zodat de bezoekers de gelegenheid hebben om gespreid binnen te komen. De concerten zullen niet langer dan één uur duren zonder pauze, n.l. van 12.00 uur tot 13.00 uur Voor ieder concert wordt een toegangsprijs gevraagd van € 7,50 per persoon inclusief een kop koffie, thee of fris.  Het vragen van een toegangsprijs is tijdens het corona-tijdperk noodzakelijk omdat niet meer dan vijftig bezoekers per concert aanwezig kunnen zijn, waarbij de geldende corona-maatregelen (onder meer een onderlinge afstand van 1,5 meter tussen de bezoekers) in het kerkgebouw volledig in acht moet worden genomen. . Dit geldt ook voor alle volgende concerten, zolang de Covid-19-regels van toepassing zijn.
UITVERKOCHT UITVERKOCHT UITVERKOCHT